HÍREK

 

 

Új vezérigazgató a Balatoni Hajózási Zrt. élén
megjelent: 2015.05.27.

 

    Új vezetőt választott a cég élére a 22 tóparti önkormányzat tulajdonában lévő Balatoni Hajózási Zrt. éves rendes közgyűlése. Halmos Gábort Kollár József, a DRV Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. önkormányzati divíziójának volt vezetője váltja a vezérigazgatói poszton. Kollár József DRV-osztályvezető 99,65 százaléknyi vokssal lett vezérigazgató 2018. szeptember 30-ig.

 

    "Emelt fővel adom át a helyemet. Amit feladatul kaptam, azt teljesítettem. Nőtt a bevétel, stabilan, átláthatóan működik a cég. A fejlesztések folyamatosak, van jövőképe a társaságnak. A Somogyi Hírlapnak egy névtelen beíró azt állította, soha ennyit nem költött még vezérigazgató. Igaz, de soha ennyi eredményt se hozott. Annak tehát, hogy nem jelöltek újra, nem szakmai okai voltak" - mondta Halmos Gábor leköszönő vezérigazgató a sonline.hu-nak.

 

    "Nem vízvezeték-szerelő vagyok, ez is elterjedt ugyanis már rólam" – nyilatkozott Kollár József, az új, 44 éves hajósvezér a sonline.hu-nak. "Valójában közgazdász vagyok, vállalatirányítási múlttal, a DRV-nél az önkormányzatokkal álltam kapcsolatban. Belülről láttam egy 17 milliárdos, 2000 fős cég vezetését. Keményen, a tulajdonosi érdekeknek megfelelően dolgozó Bahartot képzelek el, természetesen egy átvilágítás után tudok csak többet mondani."

 

-