HÍREK

 

 

Szombaton startol a Nemzeti Regatta Siófokon

megjelent: 2018.06.07.


    Már csak néhány nap és indul a Nemzeti Regatta, a nyár első balatoni fesztiválja, ahol egyszerre fedezhetők fel Magyarország településeinek kincsei, ízei és kultúrája.

 

    Az 51 benevezett magyarországi település újra összemérheti tudását a kétnapos vitorlásversenyen, a Sió csatornán zajló látványos sárkányhajó versenyben, mindemellett bemutatkoznak a nagyszínpadon is, ahol a háziasszony szerepkörében Ördög Nóra közreműködik. A csapatokkal és az általuk képviselt magyarországi településkel a Települési Ízek Utcájában lehet majd ismerkedni, ahol a sátorstandokon mindenki bemutatja saját látnivalóit és elkészíti a település jellegzetes ételkülönlegességét is a szakértő zsűri számára és az ínyenc, kóstolni vágyó fesztivállátogatóknak.   

 

Benevezett települések listája, térképpel
 

    A kétnapos fesztiválon színes ingyenes családi és gyermekprogramok, egészségsziget, rádiós kívánságműsor, az ország hírességei és kóstoltatás is várja a kilátogatókat. A színes napközbeni forgatagot színvonalas koncertek koronázzák meg a délutánok folyamán. A kilátogatók Király Viktor, a TNT, az idén 15 éves Kowalsky meg a Vega és a Patikadomb fellépését is ingyen élvezhetik.

    A Nemzeti Regatta részletes programja az alábbi plakáton olvasható.

 

-